Осемнайсет камери за видеонаблюдение бяха монтирани в град Кермен

access control,access control security, hid access control, network access control, door access control, it support, it services, managed it services, technical support, it solutions, security cameras, network security cameras, surveillance camera, home se

 

Осемнайсет камери за видеонаблюдение бяха монтирани в град Кермен, съобщиха от пресцентъра на Община Сливен. Те са разположени на входовете на града, на площада и други възлови места.

Поставянето на камери има за цел да се повиши сигурността, опазването от кражби и посегателства и гарантиране на спокойствие. През тази седмица започна изграждане на видеонаблюдение на общинския пазар в областния град.

Община Сливен продължава разширяването на системата за видоенаблюдение в селата Биково, Блатец, Драгоданово и др.

Центърът в общината е сред най-модерните в страната, като обединява данните от монтираните съоръжения в града, които могат да бъдат проследявани в реално време. Системата се използва за опазване на общинската собственост и общата инфраструктура, както и като превенция срещу нарушения и престъпления. Благодарение на видеонаблюдението са установени извършителите на кражби, вандалски прояви и други нарушения.

 

Източник bta.bg

Posted in НОВИНИ, ПОЛЕЗНО.