Алармени системи и СОТ

Спокойни ли сте, когато тръгвате сутрин за работа?

Спокойни ли сте, когато оставяте детето си само в къщи?

Спокойни ли сте, когато отивате на почивка?

КРАДЦИТЕ НЯМАТ ПОЧИВЕН ДЕН!

 

hub_kit1_white

 

Системите за охрана са модерен и удобен начин с който може да пазите имуществото си от посегателство. За всеки обект се подхожда индивидуално в зависимост от неговата специфика. Свързвайки се нас, получавате безплатен оглед и консултация на място!

МС-21 ЕООД предлага цялостни решения за Вашата сигурност, като извършва консултации, проектиране, доставка и монтаж на сигнално-охранителна, пожароизвестителна и видео-наблюдателна техника от водещи световни и български производители, гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка.

Охранителните системи за Вашия дом, офис или вила са създадени за да известяват Вас и/или специализирана организация (СОТ) и по този начин да спомогнат за опазването на Вас и Вашето имущество от кражба, грабеж, нападение, влизане с взлом, пожар и др.

Известяването може да става със сирена, телефонен комуникатор (наземна линия), GSM комуникатор (през мобилна мрежа), радиопредавател, интернет. Всяка система се състои от контролен панел, клавиатура, сирена и/или друг известителен модул, датчици, според характеристиките на обекта, устройства за автоматизация и др.