Охранителна система под наем

9Охранителните системи за Вашия дом, офис или вила са създадени за да известяват Вас и специализирана организация (СОТ) и по този начин да спомогнат за опазването на Вас и Вашето имущество от кражба, грабеж, нападение, влизане с взлом, пожар и др. Сигнално охранителната техника е нужна на всеки дом, офис, обществена сграда. Освен за ефективна защита, тя служи и за превенция на неприятни ситуации. Пълната гама от жични и безжични системи за сигурност се състои от устройства, с които се работи лесно, надеждни са и имат стилен дизайн.
Основният модул в алармените системи за помещения се нарича контролен панел или централа. Към него се свързват охранителни датчици, сирени и др. модули. Към алармените системи за помещения могат да се свързват различни видове датчици. Най-разпространени са пасивните инфрачервени детектори на движение (т. нар. PIR-детектори). Освен тях съществуват и акустични датчици (които регистрират звук от счупване на стъкло), вибрационни, магнитно-контактни датчици за врата/прозорец и др.
Това, което ние Ви предлагаме е вместо да събирате пари за необходимата техника и заради това да се отказвате от защитата на дома ви, или офиса, да вземете цялата тази техника под наем. Нашето предложение е :
Получавате охранителна централа, която включва метална кутия, акумулатор, клавиатура, сирена, трансформатор, и два PIR датчика, трансмитер, магнитен контакт + монтаж, гаранционна и след гаранционна поддръжка. Всичко това за 170лв + 24месеца по 9евро, след което техниката остава за вас.