Какви са предимствата при поставянето на панорамна охранителна камера

Нарастващата популярност сред потребителите на панорамните камери ни подтикна да ви разкажем малко повече за тях. На световният пазар това вече се смята за един от водещите продукти. Едно от най-уникалните качества на този вид камери е това, че предлага на потребителите 360 градуса или 180 градуса поглед над обекта , което е изключително полезно, ако камерата е поставена на правилната локация.
Сега ще изброим някои от нейните най – сериозни предимства.

– Изключително добро качество на картината – Този продукт разполага със специална „интелигнетна леща“, която стабилизира изображението по-добре от други него предшественици. Като допълнение ще добавим, че настройки като контраст, яркост и тн. са доста по-изчистени, сравенено с други устройства.

– По – голяма надеждност – Благодарение на опростения си дизайн, панорамните камери предоставят много добра сигурност на записа, тък като рискът от загуба на картина е сведен до минимум.

– Изключително добра покривност на периметъра на заснемане – Панорамните камери, предоставят изображение на 360 градуса, което може да бъде използване като заместител на няколко от обикновените камери.

Това са трите основни качества на панорамните камери. Един от другите основни плюсове, е че ако е поставена от професионалисти, които могат най-добре да преценят точното позициониране и, това може доста да свали от цената на виодеонаблюдението.

Posted in НОВИНИ, ПОЛЕЗНО and tagged .