Осемнайсет камери за видеонаблюдение бяха монтирани в град Кермен

access control,access control security, hid access control, network access control, door access control, it support, it services, managed it services, technical support, it solutions, security cameras, network security cameras, surveillance camera, home se

 

Осемнайсет камери за видеонаблюдение бяха монтирани в град Кермен, съобщиха от пресцентъра на Община Сливен. Те са разположени на входовете на града, на площада и други възлови места.

Поставянето на камери има за цел да се повиши сигурността, опазването от кражби и посегателства и гарантиране на спокойствие. През тази седмица започна изграждане на видеонаблюдение на общинския пазар в областния град.

Continue reading

Какви са предимствата при поставянето на панорамна охранителна камера

Нарастващата популярност сред потребителите на панорамните камери ни подтикна да ви разкажем малко повече за тях. На световният пазар това вече се смята за един от водещите продукти. Едно от най-уникалните качества на този вид камери е това, че предлага на потребителите 360 градуса или 180 градуса поглед над обекта , което е изключително полезно, ако камерата е поставена на правилната локация.
Сега ще изброим някои от нейните най – сериозни предимства.

– Изключително добро качество на картината – Този продукт разполага със специална „интелигнетна леща“, която стабилизира изображението по-добре от други него предшественици. Като допълнение ще добавим, че настройки като контраст, яркост и тн. са доста по-изчистени, сравенено с други устройства.

Continue reading